Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Magda - blisko morza"

Adres obiektu Sprzymierzeńców 13 B, 76-270 Ustka
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Irena z mężem
Dodano: 2017-07-28
Pobyt od: 2017-07-08 do 2017-07-22 IP: xx.206.76.241
 
 
 

Bardzo dobra lokalizacja , przemiły gospodarz domu i na tym się kończą plusy tego obiektu . Pokój ledwo co posprzątany w dniu naszego przyjazdy , pościel w opłakanym stanie , materac do wymiany .Po mojej uwadze na temat materaca gospodarz staną na wysokości zadania i materac wymienił na nowy. Taras nie myty pewnie jeszcze od poprzedniego lata , nie mówiąc o odpadających starych kafelkach . Łazienka całkowicie do wymiany. W trakcie dwu tygodniowego pobytu dwa razy zaszczycił nas nieporadny hydraulika który nie potrafił poradzić sobie z usterką .W łazience brak gniazdka co utrudniało suszenie włosów . Przez cały pobyt pomieszczenie nie sprzątane przez tak zwaną pięknie panią pokojową. W szafie wieszaki z drutu nie nadające się do użytku . W całym ośrodku unosił się przykry zapach stęchlizny.


 
 

Weronika
Dodano: 2016-06-26
Pobyt od: 2016-06-19 do 2016-06-26 IP: xx.9.29.11
 
 
 

My niestety nie możemy polecić tego miejsca, pokój zastaliśmy niechlujnie posprzątany, mazaje na panelach, do prysznica tylko w klapkach, pod łóżkami koszmar, w pokoju czajnik owszem był oraz lodówka, na górze zaś wspólna kuchnia na cały dość spory dom na której wyposażeniu była kuchenka na prąd jedno palnikowa, brak mikrofalówki, jeden garnek - kto pierwszy ten lepszy, taras brudny chyba jeszcze z zimy. dość tanio ale wolelibyśmy dopłacić 200 zł wiecej i spać w lepszym miejscu. doba hotelowa do 11 a trzeba się było wynosić już o 10.30 . Aha parking na auto? wjeżdzamy i zastawiamy inne auta, gospodarz radzi nam na wstępie zostawić kartkę za szzybą bo jak ktoś bedzie chciał wyjechać to będzie dzwonił, także wszędzie trzeba być pod tel.


 
 

Dawid i Ewelina z Konina
Dodano: 2015-07-19
Pobyt od: 2015-07-04 do 2015-07-11
 
 
  

Bardzo polecamy obiekt. Jesteśmy zadowoleni z pobytu i na pewno jeszcze skorzystamy jak będzie możliwość. Byliśmy gośćmi pokoju nr 6. Wszystko ok. Jedynie troszkę łóżko skrzypiało ;)


 
 

mijalski
Dodano: 2013-08-22
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 
 
 

Super spedzony czs.


mijalski - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
 

Robert
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 

Spędziliśmy super tydzień w Magdzie III (pok. nr.3) w Ustce. Super lokum, super lokalizacja, 100% zgodności z ofertą. Polecam. Robert z rodzinką z Sierpca.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ustka w przewodniku

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Trwa właśnie najlepszy sezon dla wielbicieli wypoczynku nad Bałtykiem w ciszy. Spacery brzegiem morza można połączyć z poszukiwaniem bursztynów.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie